Reprezentativac Švedske u Sampdoriji

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Švedske u Sampdoriji

Ekipa iz Đenove ozvaničila je novo pojačanje.

Sampdorija je ovog leta bila prilično aktivna na transfer pijaci, angažovali su sedam pojačanja, a danas je stiglo i osmo.

Nakon Duvana Zapate (Napoli), Omara Kolija (Genk), Ronalda Vijeire (Lids), Vida Beleca (Benevento), kao i Gregoara Defrela (Roma, pozajmica), Emila Audera (Juventus, pozajmica) i Žuniora Tavareša (Sao Paulo, pozajmica) na "Luiđi Feraris" je stigao i švedski reprezentativac Albin Ekdal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ovaj vezni fudbaler je u redove Sampe stigao iz HSV-a, a plaćen je oko dva miliona evra.

Ekdal je tokom karijere nosio i dres Juventusa, a u Italiji je igrao i za Sijenu, Bolonju i Kaljari.

Za reprezentaciju Švedske upisao je 39 nastupa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Ronaldo nije dovoljan za Ligu šampiona"

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018, 00:06

Iskusni vezista izneo svoje mišljenje, da li je u pravu?..Juventus je ovog leta doveo istorijsko pojačanje u vidu Kristijana Ronalda...Platili su Portugalca nešto više od 100 miliona evra, dobio je petostruki osvajač "Zlatne lopte" i 30 miliona evra godišnje, što je za italijanske uslove ogromna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.