Ronaldo nije dovoljan za Ligu šampiona

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ronaldo nije dovoljan za Ligu šampiona"

Iskusni vezista izneo svoje mišljenje, da li je u pravu?

Juventus je ovog leta doveo istorijsko pojačanje u vidu Kristijana Ronalda.

Platili su Portugalca nešto više od 100 miliona evra, dobio je petostruki osvajač "Zlatne lopte" i 30 miliona evra godišnje, što je za italijanske uslove ogromna svota.

Angažovali su i nekoliko jako dobrih pojačanja pored Ronalda, stigli su u klub i Žoao Kanselo, Emre Džan, Leo Bonući i Matija Perin, ambicije u Torinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su najviše.

Ipak, Vesli Snajder smatra da to nije dovoljno za "ušati" trofej Lige šampiona.

"Može li Juve da osvoji Ligu šampiona sada kada ima Ronalda? Ne, mislim da ne mogu.

Mišljenja sam da jedan igrač ne može da promeni sve, čak iako je taj igrač Ronaldo. Juve je bio dobar u Ligi šampiona prethodnih godina, ali jedan igrač im neće osvojiti to takmičenje.

Postoje jači timovi od Juventusa. Sa druge strane, što se tiče lige, bio bih iznenađena da ne osvoje, dok im za Ligu šampiona, treba nešto više od Ronalda.

Prema mom mišljenju, Kristijano Ronaldo neće imati nikakvih problema u Italiji, on ima kvalitet i veoma je profesionanal. Brzo će se adaptirati, u to sam uveren, nema šanse da on ne uspe
", izjavio je Snajder, koji je svojevremeno sa Interom osvojio čuvenu tripletu (2010. godine).

Dakle, iskusni holandski fudbaler ne veruje u Juve, prema njegovom mišljenju ima nekoliko ekipa koje su jače od "Bjankonera", ali vreme će pokazati da li je u pravu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ronaldo dovoljan za Seriju A, ne i za Ligu šampiona"

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2018

Nekadašnji reprezentativac Holandije Vesli Snajder ne deli mišljenje mnogih da je Juventus samim tim što u timu ima Kristijana Ronalda automatski favorit za osvajanje Lige šampiona...Iskusni vezni fudbaler katarskog Al-Garafa smatra da Portugalac nije dovoljan Staroj dami da se konačno vrati na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.