Remi kadetkinja udaljuje od Češke

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi kadetkinja udaljuje od Češke

Posle remija sa Austrijom (20:20) kadetkinjama Srbije ostala je još nada da mogu da se plasiraju na Evropski šampionat u Češkoj (23. jun – 3. juli).

Ponovo dva potpuno različita poluvremena izabranica Slobodana Jedoksića kao i u meču sa Turskom, odličnih prvih trideset minuta igre, vođstvo od šest razlike (11:5), a onda potpuno druga priča u nastavku.
Da bi se ipak našle na završnoj smotri u Češkoj prvo će morati da navijaju za Austrijanke protiv Turkinja, a potom i da zapnu iz sve snage kako bi pobedile domaćina Dansku.
Dankinje, su već obezbedile plasman na EP pošto su vrlo lako oba dana izašle na kraj prvo sa Austrijom, potom i Turskom. Opšte poznato i da Skandinavci imaju odličnu školu rukometa, pa i uprkos tome što je današnji meč za njih formalnost neće tek tako prepustiti ništa slučaju. Zorana Milić i drugarice moraće da se dobrano pomuče za eventualnu pobedu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kadetkinje sve dalje od EP

Izvor: B92, 27.Mar.2011, 12:15

Posle remija sa Austrijom od 20:20 ženskoj kadetskoj reprezentaciji Srbije ostala je još jedna nada za plasman na Evropsko prvenstvo u Češkoj...Da bi se našle na završnoj smotri u Češkoj našim kadetkinjama je potrebno da Austrijanke pobede Tursku u nedelju, a potom i da od 15 časova savladaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.