Nedelja, 27.03.2011.

10:50

Kadetkinje sve dalje od EP

Posle remija sa Austrijom od 20:20 ženskoj kadetskoj reprezentaciji Srbije ostala je još jedna nada za plasman na Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Izvor: B92, zurnal.rs

Default images

Da bi se našle na završnoj smotri u Češkoj našim kadetkinjama je potrebno da Austrijanke pobede Tursku u nedelju, a potom i da od 15 časova savladaju Dansku.

Dankinje su već obezbedile plasman na Šampionat ’starog kontinenta’, pošto su slavile i protiv Austrije i protiv Turske.

Ipak, iako je za njih meč sa Srbijom formalnost, izabranice Slobodana Jedoksića ne očekuje lak posao protiv domaćina kvalifikacionog turnira u prvoj grupi.grupi 1.

Kao i u meču sa Turskom, kadetkinje su u dva poluvremena prikazale potpuno drugačiju igru. Posle odličnog prvog poluvremena i vođstva od 11:5, usledio je pad koji su Austrijanke iskoristile i došle do boda. U prvom kolu Srbija je izgubila od Turkinja sa 28:24.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: