Rekord Španije, osmica Urugvaja

Izvor: B92, 23.Jun.2013, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekord Španije, 'osmica' Urugvaja

Reprezentacije Španije i Urugvaja plasirale su se u polufinale Kupa Konfederacija iz grupe B.

Španija je savladala Nigeriju sa 3:0 i tako je obezbedila prvu poziciju, dok je Urugvaj deklasirao Tahiti 8:0.

'Furija' je postavila i novi svetski rekord, pošto nije poražena na 28 uzastopnih takmičarskih mečeva. Prvi polufinalni meč na programu je u sredu, sastaju se Brazil i Urugvaj, a dan kasnije igra se meč između Španije i Italije.

’Furija’ je rano povela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na meču sa Nigerijom, već u trećem minutu gol je postigao Alba. Pitanje pobednika rešio je Tores u 62. minutu, a ušao je u igru tri minuta ranije, da bi Alba tri minuta pre kraja novim pogotkom potvrdio trijumf Španije.

Tahiti je od Španije primio deset, a od Urugvaja osam golova. Šansu je iskoristio 22-godišnji napadač Palerma Abel Ernandes, koji je upiso četiri pogotka. Osim njega, u strelce su se upisali Peres, Lodeiro i dva puta Suares.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekord Španije, 'osmica' Urugvaja

Izvor: B92, 23.Jun.2013

Reprezentacije Španije i Urugvaja plasirale su se u polufinale Kupa Konfederacija iz grupe B...Španija je savladala Nigeriju sa 3:0 i tako je obezbedila prvu poziciju, dok je Urugvaj deklasirao Tahiti 8:0...'Furija' je postavila i novi svetski rekord, pošto nije poražena na 28 uzastopnih takmičarskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.