Rekord Pokuševskog, Jokić i Bjelica postigli po 21 poen

Izvor: Beta, 17.Maj.2021, 09:09

Rekord Pokuševskog, Jokić i Bjelica postigli po 21 poen

Košarkaši Oklahome pobedili su prošle noći na svom terenu Los Andjeles Kliperse sa 117:112 i tako prekinuli niz od devet uzastopnih poraza i trijumfom završi ligaški deo takmičenja u NBA ligi. Oklahomu je do pobede vodio srpski košarkaš Aleksej Pokuševski koji je sa 29 poena upisao rekord po broju poena u NBA ligi. On je dodao i osam skokova i dve asistencije.Najbolje su Džoš Hol sa 25 i Mozes Braun sa 24 poena. Terens Man je postigao 19 poena za Kliperse koji su na kraju zauzeli četvrto mesto na Zapadnoj konferenciji. Klipersi su odigrali drugi meč u nizu bez Kavaja Lenarda i Pola Džordža.Košarkaši Portlanda pobedili su Denver na svom terenu sa 132:116 i tako osigurali osmi uzastopni plasman u plej-of i u prvoj rundi će igrati baš protiv Nagetsa. Pored toga, Blejzersi su poslali Los Andjeles Lejkerse na Golden stejt kojima nije pomogla ni pobeda protiv Nju Orleansa od 110:98. Pobednik duela izemdju Lejkersa i Voriorsa će u prvom kolu plej-ofa igrati protiv Finiksa.Najefikasniji u redovima Portlanda bio je Si Džej Mekalum sa 24 poena, dok je Demijan Lilard upisao 22 poena i deset asistencija. Markus Hauard je bio ubacio 23 poena za Denver, dok je srpski centar Nikola ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokuševski odigrao najbolji meč do sada

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2021

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski odigrao je najbolji meč od dolaska u NBA ligu pošto je u pobjedi Oklahoma Siti Tandera nad Los Anđeles Klipersima 117:112 ubacio 29 poena, uz osam skokova i dvije asistencije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.