Rekao sam Totiju da ga žena vara  nisam verovao da ima savršen život

Izvor: B92, 26.Apr.2020, 14:03

"Rekao sam Totiju da ga žena vara " nisam verovao da ima savršen život"

Dani Osvaldo, italijanski fudbaler argentinskog porekla, prisetio se perioda dok je nastupao za Romu.

Trenutno nosi dres Banfilda, gradi i muzičku karijeru, a čini se da je mogao da ostavi veći trag u evropskom fudbalu.

Osvaldo je često umeo da bude problematičan van terena, o čemu svedoči ova njegova priča.

"Zamalo sam poginuo u tuči u jednom kafiću u Rimu. Morao sam zvati Totija u De Rosija da mi pomognu", prisetio se Osvaldo.

Osvaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prokomentarisao i "Princa Rima".

"Rekao sam Totiju da ga žena sigurno vara, nisam verovao da ima savršen život. Imao je lepo lice, a bio je i obdaren, da ne ulazim sada u detalje. Sve oko njega bilo je pozitivno", ističe Osvaldo.

Osvaldo ni dan-danas nije oprostio tadašnjem selektoru Čezareu Prandeliju što ga nije poveo na Svetsko prvenstvo 2014, iako je dobro igrao u kvalifikacijama.

"Postigao sam šest ili sedam pogodaka u kvalifikacijama, bio sam prvi izbor ekipe i nosio desetku, a on me izostavio sa spiska za Svetsko prvenstvo 2014. jer su novine pisale da sam Argentinac, a ne Italijan. Kad me je pozvao da dođem u Galatasaraj rekao sam da ne bih ni za 50 miliona evra. Nije mi ni rekao da nisam u toj ekipi za Svetsko prvenstvo, saznao sam preko medija. Plakao sam i hteo da umrem, zaslužio sam da budem na tom turniru", zaključio je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.