Ređaju se problemi u Partizanu, Stojković u izolaciji!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 12:31

Ređaju se problemi u Partizanu, Stojković u izolaciji!

U toku dana očekuju se rezultati testa.

Partizan se nakon povrede novog pojačanja Bajbeka nalazi u još goroj situaciji, ovoga puta razlog je Vladimir Stojković.

Iskusni čuvar mreže testirao se u ponedeljak u jutarnjim časovima na virus korona, zbog slabosti i temperature koja se javila u subotu, neposredno pred utakmicu sa Mačvom, a rezultati se očekuju u toku dana.

Za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vreme, on se nalazi u izolaciji.

"Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat ttesta. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura", rekao je Stojke u izjavi za Telegraf, a potom i objasnio kako se oseća.

"Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da 'pritiska' i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut", kazao je Stojković.

Bez obzira na rezultat testa, očekuje se da Stojković neće biti na raspolaganju Aleksandru Stanojeviću ni na narednog gostovanju "crno-belih" u Subotici protiv Spartaka.

Ostatak tima će ponovo morati na testiranje na korona virus u toku sedmice zbog neposrednog kontakta sa Stojkovićem.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stiglo obaveštenje iz Humske, koronavirus u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020

Veliki problem za "crno-bele"...Partizan se pribojavao najgoreg scenarija, sada se on i obistinio..Klub iz Humske potvrdio je danas da je golman "crno-belih" Vladimir Stojković pozitivan na koronavirus..."Stojković se nalazi u izolaciji, a medicinska služba FK Partizan će, kao i do sada, preduzeti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.