Red u Liverpulovoj bolnici sve duži, povredio se i jedan od najboljih!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red u Liverpulovoj bolnici sve duži, povredio se i jedan od najboljih!

Klop će imati velikih problema da sastavi tim.

Jirgen Klop ima velikih problema u sastavljaju tima za utakmicu protiv Hadersfilda.

Meč se igra 20. oktobra, a već je poznato da u njemu neće igrati Džejms Milner, Okslejd Čembrlejn koji je duže vreme odsutan, a pod znakom pitanja su Mohamed Salah i Virdžil Van Dajk.

Nije to sve, najverovatnije u tom meču nećemo gledati ni Sadija Manea.

Mane se povredio na reprezentativnoj dužnosti, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na treningu, radi se o prelomu palca leve ruke i stanje može samo da se pogorša ukoliko bude igrao protiv Sudana.

Sličan je slučaj i sa utakmicom protiv Hadersfilda.

Da vas podsetimo, nakon meča protiv Hadersfilda, Liverpul će na "Enfildu" u okviru Lige šampiona dočekati Crvenu zvezdu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raport iz Liverpula, dobre vesti za Jirgena Klopa, loše za Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 10:43

Jirgen Klop je dočekao dobre vesti od medicinskog tima Liverpula...Mnogi već lagano razmišljaju o narednom vikendu gde se vraćamo klupskom fudbalu, a nakon što se danas završe sve utakmice reprezentacija, u klubovima mogu u potpunosti da se posvete narednim utakmicama...Liverpul je klub koji je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.