Rebić i Jaramaz: Energija iz Finske model za Gruziju

Izvor: RTS, 22.Feb.2020, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić i Jaramaz: Energija iz Finske model za Gruziju

Srpski košarkaški reprezentativci Nikola Rebić i Ognjen Jaramaz poručili su da je energija iz Finske model za meč protiv Gruzije u kvalifikacijama za šampionat Evrope 2021. godine. "Orlovi" meč sa Gruzijom igraju u nedelju od 17.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.
Srbija je u četvrtak savladala Finsku, na debiju Igora Kokoškova na klupi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nacionalnog tima, a drugi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na programu je u nedelju (17.00, RTS1).

"Protiv Finske smo bili na dobrom energetskom nivou i mislim da je to model koji treba da prenesemo na parket. Za ovo kratko vreme koliko smo zajedno, uspeli smo da koliko-toliko prihvatimo neke osnovne principe igre i da ih prikažemo na terenu. Gruzija, sa par iskusnih igrača, može da bude nezgodan rival i samo uz veliku energiju možemo da dođemo u poziciju da napravimo dobar rezultat", istakao je Rebić. 
Jaramaz je napomenuo da Gruzija ima nekoliko iskusnih igrača, poput Mekfadena i Šermadinija, koji su u stanju da naprave problem svakome, ukoliko uđu u svoj ritam.
"Naša želja je da im to onemogućimo i da pred našim navijačima u Beogradu prikažemo što bolju igru kako bi na najbolji mogući način završili ovaj mini-ciklus od dve kvalifikacione utakmice", poručio je Jaramaz.
Utakmica između Srbije i Gruzije igra se u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRED DUEL SA GRUZIJOM: Rebić i Jaramaz otkrili šta je ključ pobede protiv Gruzije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020

Meč se igra u nedelju...Srpski košarkaški reprezentativci Nikola Rebić i Ognjen Jaramaz poručili su da je energija iz Finske model za sutrašnji meč protiv Gruzije u kvalifikacijama za šampionat Evrope 2021. godine...- Protiv Finske smo bili na dobrom energetskom nivou i mislim da je to model...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.