Realu se otvaraju vrata za Nejmara?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realu se otvaraju vrata za Nejmara?

Ključ je u jednom čoveku.

Real Madrid je zainteresovan za zvezdu Pari sen Žermena Nejmara, koji je na izlaznim vratima kluba sa "Parka prinčeva".

Barselona praktično vodi "rat" sa "kraljevskim" klubom oko Brazilca, ali uprava "Svetaca" bi radije da posluje sa ekipom iz španske prestonice.

Razne formule potencijalnog transfera su pominjane, a sada bi vrata Realu ka transferu Nejmara u svoje redove mogao da otvori Kejlor Navas!

Naime, PSŽ traži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još jednog golmana, ostali su bez Bufona i Trapa, Areola je jedini pravi izbor.

Žele da mu pojačaju konkurenciju, veruju da bi Navas završio posao, ali je problem što u Madridu računaju na Kostarikanca.

Ipak, sve bi moglo da se promeni zbog Nejmara, Real bi dodatno popravio odnose sa klubom sa "Parka prinčeva" prodajom iskusnog golmana, pa bi tako popravili i šanse da Nejmara presele u svoje redove ovog leta.

Možda bi Madriđani mogli da uključe Navasa i u potencijalnu ponudu za usluge brazilskog fudbalera, videćemo šta će odlučiti Florentino Perez sa svojim saradnicima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ oduvao Realovu mega ponudu za Nejmara: Malo je 100.000.000 i trojica igrača

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2019, 09:43

Više se ne zna ni šta Pari Sen Žermen hoće u letnjoj sagi koja nosi kodni naziv – Nejmar. Dobili su Francuzi ponudu iz snova od Real Madrida, ali ni ona im nije po meri. A, na Brazilca ne računaju.. Svašta! Kako piše francuski Ekip, a prenose španski mediji, Real Madrid je ponudio PSŽ-u 100.000.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.