SAPUNICA SE NASTAVLJA Nova ponuda za Nejmara

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAPUNICA SE NASTAVLJA Nova ponuda za Nejmara

Gde će Nejmar? U Pari Sen Žermenu ga neće, Barselona i Real ga žele, ali… Cena je parena. Ni na Nou Kampu nisu baš oduševljeni sa “kariokom”, doveli su Antoana Grizmana, pa taktiziraju. Moneta za potkusurivanje trebalo je da bude Filipe Kutinjo, ali je on završio u Bajernu.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču PSV – Apolon je 2.12. Meč se igra u četvrtak od 20.30.
“Sveci” imaju dva rešenja. Na potezu je Barselona. Prvi je da Parižanima isplate >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 230.000.000 evra, osam miliona više nego što su ga platili Kataloncima, a druga je da šampion Španije isplate timu sa “Parka prinnčea” 100.000 evra i pošalju Osmanea Dembelea i Nelsona Semeda.
Navodno, Dembele bi mogao u PSŽ, ali Barsa ne da Semeda. Ostalo je još desetak dana. Navijači Parižana su jasno stavili do znanja da problematičnog Nejmara više ne žele da vide u svom timu.
Barsa je poražena na startu La Lige od Bilbao sa  1:0, a šampion Španije je igrao bez povređenog Lionela Mesija.

The post SAPUNICA SE NASTAVLJA Nova ponuda za Nejmara appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Realu se otvaraju vrata za Nejmara?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019

Ključ je u jednom čoveku...Real Madrid je zainteresovan za zvezdu Pari sen Žermena Nejmara, koji je na izlaznim vratima kluba sa "Parka prinčeva"...Barselona praktično vodi "rat" sa "kraljevskim" klubom oko Brazilca, ali uprava "Svetaca" bi radije da posluje sa ekipom iz španske prestonice...Razne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.