Real se odriče Jovića  ide u drugi španski klub?

Izvor: B92, 24.Apr.2020, 13:59

Real se odriče Jovića " ide u drugi španski klub?

Luka Jović dobio je opciju više ukoliko na leto bude odlazio iz madridskog Reala.

Španski mediji navode da je predsednik Reala Florentino Peres spreman da ponudi Valensiji Jovića u zamenu za krilnog napadača Ferana Toresa.

Toresova cena na tržištu iznosi 45 miliona, što je za 15 miliona manje nego što je Real platio Jovića Ajntrahtu, ali se Srbin nije snašao u Madridu i sigurno se manje vrednuje trenutno.

Tores igra sezonu života, ostvario je po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šest golova i asistencija, a pred njim je budućnost jer ima tek 20 godina.

Real je uvek spreman da kapariše najbolje fudbalere u Španiji i spreman je da ide toliko daleko da Valensiji prosledi Luku Jovića.

Jović se poslednjih nedelja dovodio u vezu sa odlaskom u Arsenal, Čelsi, Borusiju iz Dortmunda...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.