Real šalje skaute na italijanski derbi, dvojica na meti, koštaju ukupno oko 150 miliona!

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real šalje skaute na italijanski derbi, dvojica na meti, koštaju ukupno oko 150 miliona!

U nedelju će dvojica fudbalera biti na meti Real Madrida u derbiju italijanskog prvenstva.

Nedelja je dan kada će se igrati jedan od derbija italijanskog prvenstva, Inter će gostovati Romi, a svoja mesta na stadionu su već rezervisali skauti Real Madrida.

Ko im je zanimljiv?

Napadača traže, Ikardi je čovek za koga su zainteresovani, ponovo će ga gledati u velikim utakmicama i ukoliko bude oduševio, napraviće novi korak ka možda i transferu karijere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Njegova cena je 110 miliona evra, to je otpusna klauzula koju bi Real mogao da plati.

Nije jedini koji je zanimljiv, tu je i štoper Rome Kostas Manolas koji se već nalazi na meti velikih evropskih klubova. Pominjao se njegov odlazak u Premijer ligu, ali do tog transfera nije došlo u prethodnom periodu.

On ima otpusnu klauzulu od 36 miliona evra, pa bi Real Madrid u slučaju da se odluči za obojicu morati da potroši 146 miliona evra.

Vrede li toliko? U Realu su nezadovoljni kako ove sezone igra Varan, Ramos bi mogao već da razmišlja o penziji, pa i nije čudo što se traga za dugoročnim rešenjem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real pojačanja tražio u Italiji, mete Ikardi i Manolas

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 11:18

Golgeter Intera Mauro Ikardi i defanzivac Rome Kostas Manolas nalaze se na listi zelja Real Madrida za transfer u januaru. . Italijanski Tutomerkato prenosi da su skauti kraljevskog kluba u nedelju pratili duel Rome i Intera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.