Izvor: TvojPortal.com, 05.Mar.2012, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real sačuvao deset bodova prednosti

Izvor: vesti online
Fudbaleri madridskog Reala zadržali su prednost od 10 bodova u odnosu na najvećeg rivala Barselonu, pošto su u pretposlednjem meču 25. kola Primere deklasirali Espanjol na "Santijago Bernabeu" sa 5:0.
Vođstvo "kraljevskom klubu" doneo je 29. golom u prvenstvu Kristijano Ronaldo, a do odlaska na odmor Sami Kedira je duplirao prednost. U nastavku susreta Iguain sa dva gola i Kaka sa jednim postavili su konačnih 5:0 za Madriđane, koji sada imaju 67 bodova na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << šampionata.


Barselona je druga sa 57, nakon što je u subotu pobedila Sporting Hihon sa 3:1.

Iako je igrala bez glavne zvezde tima, Argentinca Lea Mesija, ekipa Pepa Gvardiole je stigla do novog trijumfa golovima Inijeste, Keite i Ćavija, dok je Hihon samo uspeo da ublaži poraz pogotkom Barala.

Ranije danas Bilbao je u baskijskom derbiju savladao Sosijedad 2:0 golovima Susaete i došao do četvrtog mesta, koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.