Real moli navijače da ostanu kod kuće ukoliko klub osvoji titulu

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 11:39

Real moli navijače da ostanu kod kuće ukoliko klub osvoji titulu

Real Madrid izdao je saopštenje u kojem moli navijače da ne izlaze na ulice prestonice Španije ukoliko ekipa Zinedina Zidana osvoji titulu.

"Kraljevski klub" nalazi se veoma blizu trofeja u La Ligi i već za vikend bi mogao da obezbedi 34. titulu šampiona Španije.

Poučeni iskustvom iz Liverpula kada je na desetine hiljada navijača izašlo na ulice, čime su ugrozili zdravlja mnogih, Real urgira da navijači budu svesni situacije i ostanu kod kuće.

Španija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je država koju je koronavirus "pokosio" u martu, aprilu i maju i država se i dalje nalazi u procesu oporavka, te im ovakvi ispadi, odnosno masovno okupljanje naroda, nikako ne bi išlo na ruku.

U Španiji je tokom pandemije koronavirusa potvrđeno više od 250 hiljada slučajeva, a preminulo je nešto više od 28 hiljada ljudi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.