Real i Milan u ratu, Madriđani prvi kontaktirali Žorža Mendeša!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real i Milan "u ratu", Madriđani prvi kontaktirali Žorža Mendeša!

Španski i italijanski velikan imaju slične ideje, u igri i "superagent".

Real Madrid je nedavno otpustio Julena Lopetegija, nakon serije katastrofalnih rezultata. Poslednji u nizu bio je poraz od Barselone u "El Klasiku" od 5:1, taj udarac Lopetegi nije mogao da preživi.

Ekipu trenutno predvodi Santijago Solari, bivši igrač kluba, koji je donedavno predvodio Kastilju, a na debiju je Argentinac upisao trijumf protiv Melilje u Kupu kralja (4:0).

Ipak, čini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da je Solari samo prelazno rešenje, kako Real aktivno traži novog trenera.

Velika želja Florentina Pereza je trener Totenhema Maurisio Poketino, predsednik Reala bi rado ponovo sarađivao i sa Murinjom, ali se čini da su Argentinac i Portugalac realnije opcije za naredno leto.

U medijima kao glavni kandidat figurira Antonio Konte. Italijan je bez angažmana od kako je letos napustio Čelsi, ali i tu postoje problemi, Konte ne želi da radi sa grupom igrača koja je podržavala sada već bivšeg trenera.

Novo ime se pojavilo u čitavoj priči, u pitanju je još jedan trener koji je trenutno slobodan, bivši trener Sportinga i Monaka Leonardo Žardim.

Real je navodno već kontaktirao njegovog agenta, čuvenog Žoržea Mendeša, žele da Žardim preuzme ekipe makar do kraja sezone.

Problem bi mogao da bude u tome što je za obojicu slobodnih stručnjaka zainteresovan i Milan, kojem ne cvetaju ruže i sve se više piše da su Gatuzu dani odbrojani.

Za Žardima je zainteresovan i bivši klub Sporting, ali čini se da on nije prva opcija "Lavova".

Videćemo kako će se stvari odigrati, Žardim se i letos još pre Lopetegija pominjao kao jedna od želja kluba sa "Bernabeua".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Talentovani Brazilac izbio Realu iz džepa 60 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018

Nove informacije...Real je u ogromnim problemima, a mladi Vinisijus Žunior se nada da bi mogao da dobije više prilika kod novog trenera nego što je dobijao kod Lopetegija...Real Madrid je prošlog leta kupio vrlo talentovanog Vinisijusa Žuniora iz Flamenga, pretpostavljalo se da je transfer iznosio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.