Real i Barsa u novom okršaju za mladu zvezdu, rok za transfer je do kraja dana!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real i Barsa u novom okršaju za mladu zvezdu, rok za transfer je do kraja dana!

Da li će neko od ova dva giganta uspeti da dovede igrača koji je zablistao na Mundijalu?

PSV bi mogao lepo da zaradi ukoliko odluče da prodaju svog igrača.

Irving Lozano je impresionirao u dresu PSV-a, ali i u dresu reprezentacije na ovogodišnjem Mundijalu. Ostaće upamćen po fantastičnom golu koji je postigao u pobedi Meksika protiv Nemačke od 1:0. Doneo je mnogo radosti i navijačima Meksika, ali i navijačima holandskog tima, koji će ove sezone igrati grupnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fazu Lige šampiona.

Dvadesettrogodišnji krilni napadač je prošle sezone stigao u PSV, ali je svima jasno da je vreme da pređe u neki veći klub, pitanje je samo da li će to učiniti u ovom ili narednom prelaznom roku.

Real i Barse se pominju kao moguće opcije, a do skoro se pominjao i Mančester junajted.

Da li bi možda Lozano mogao da bude zamena za odlazak Kristijana Ronalda, da li bi on mogao da bude taj koji će delovati po krilu u ekipi kakva je Real Madrid? Barselona je nezadovoljna sa Dembeleom, pa bi mogla da krene po Lozana, ali izgleda da će Dembele dobiti još jednu šansu da se dokaže u novoj sezoni.

Lozano je u dresu PSV-a postigao 23 gola na 40 odigranih utakmica u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja dovela fantastičnog igrača, biće ozbiljna konkurencija u napadu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018

Navijači su oduševljeni...Prošle godine im je sa Spartakom naneo bolan poraz u grupnoj fazi Lige šampiona. Tada je Spartak iz Moskve slavio sa 5:1, a Kvinsi Promes je postigao dva gola i zabeležio dve asistencije. Ove godine će nositi Seviljin dres, dres kluba protiv koga je odigrao možda i najbolju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.