Sevilja dovela fantastičnog igrača, biće ozbiljna konkurencija u napadu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja dovela fantastičnog igrača, biće ozbiljna konkurencija u napadu! (video)

Navijači su oduševljeni.

Prošle godine im je sa Spartakom naneo bolan poraz u grupnoj fazi Lige šampiona. Tada je Spartak iz Moskve slavio sa 5:1, a Kvinsi Promes je postigao dva gola i zabeležio dve asistencije. Ove godine će nositi Seviljin dres, dres kluba protiv koga je odigrao možda i najbolju partiju u dosadašnjoj karijeri, a "WhoScored" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je taj performans ocenio čistom desetkom!

Krilni napadač je bio ogromna želja Milana, a pominjali su se i Junajted i Roma, ali nakon što se prelazni rok u ovim zemljama zavšio, Sevilja je ostala usamljena i svim silama krenula po holandskog igrača.

Dvadesetšestogodišnji Holanđanin će potpisati petogodišnji ugovor,a pretpostavlja se da će transfer iznositi 21 milion.

Kvinsi Promes je karijeru započeo u omladinskoj školi Ajaksa, ali nikada nije zaigrao za njihov prvi tim. Prešao je u Tvente, a iz ovog tima 2014. godine je stigao u Spartak iz Moskve. Za tim iz Rusije je odigrao 127 utakmica i 64 puta je zatresao mrežu.

😍 Watch our new signing @QPromes in action 📺🔝#vamosmisevilla #WeNeverSurrender pic.twitter.com/NVfbacSWRa

— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) August 31, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova pravila Lige šampiona olakšavaju Pogbin transfer?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 10:14

Sada bi sve moglo da bude lakše, dva kluba su zainteresovana, Francuz nije odustao, razlog svi znamo....Nova pravila Lige šampiona bi mogla da otvore vrata odlasku Pola Pogbe iz Junajteda već na zimu...Ne prestaju spekulacije, tim igra loše, on nije ni senka onog igrača sa Mundijala, već je protraćio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.