Real hteo Sterlinga, Englez izabrao ostanak u Mančesteru

Izvor: RTS, 23.Sep.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real hteo Sterlinga, Englez izabrao ostanak u Mančesteru

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija Rahim Sterling pregovarao je letos sa Real Madridom oko mogućeg transfera, prenose britanski mediji. Strelingov tim je poslao poruku španskom gigantu da je "Siti trenutno najbolje mesto za njega".
Kako navodi "Bleacher report", Sterlingovi zastupnici obavili su razgovore sa čelnicima kraljevskog kluba, kojima je preneto da je srećan u Mančesteru, ali da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ništa protiv da se napravi dogovor u budućnosti kako bi prešao u Madrid.

Strelingov tim je poslao poruku španskom gigantu da je "Siti trenutno najbolje mesto za njega".
Hitri 24-godišnji krilni napadač prošlog novembra potpisao je ugovor sa "građanima" koji važi do leta 2023. godine.
Iza Strerlinga je najbolja sezona sa 25 golova i 18 asistencija, a ove je dao šest pogodaka na pet utakmica.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SITI JE TRENUTNO NAJBOLJE MESTO ZA NJEGA: Real hteo Sterlinga, Englez izabrao ostanak u Mančesteru (FOTO)

Izvor: Kurir, 23.Sep.2019

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija Rahim Sterling pregovarao je letos sa Real Madridom oko mogućeg transfera, prenose britanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.