Sterling pregovarao sa drugim klubom, šta će biti od svega?

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling pregovarao sa drugim klubom, šta će biti od svega?

Englez blizu napuštanja Premijer lige.

Pep Gvardiola je digao igre Sterlinga na neverovatan nivo u prethodnom periodu. Uvek osporavani ofanzivac je već ove sezone zabeležio šest golova na sedam odigranih utakmica. Utakmicu šestog kola i razbijanje Votforda je propustio, Pep mu je dao odmora.

Sterling ima ugovor do 2023. godine, ali bi mogao da napusti "Etihad" i koju godinu pre.

Engleski mediji ekskluzivno prenose informacije da je krilni igrač imao kontakte >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa čelnicima Real Madrida tokom leta. Englez je izjavio da je za sada srećan u Mančester Sitiju, ali nije zatvorio vrata Špancima tako da postoji mogućnost pregovora na predstojeće leto.

"Građani" navodno planiraju da ponude novi, pojačani ugovor svom ofanzivcu, videćemo da li bi ponuda da postane novi "Galaktikos" mogla da prevagne na drugu stranu i napusti redove šampiona Engleske.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real hteo Sterlinga, Englez izabrao ostanak u Mančesteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija Rahim Sterling pregovarao je letos sa Real Madridom oko mogućeg transfera, prenose danas britanski mediji...Kako navodi "Bleacher report", Sterlingovi zastupnici obavili su razgovore sa čelnicima kraljevskog kluba, kojima je preneto da je srećan u Mančesteru,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.