Real hoće Ikardija i Manolasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real hoće Ikardija i Manolasa

Golgeter Intera Mauro Ikardi i defanzivac Rome Kostas Manolas nalaze se na listi zelja Real Madrida za transfer u januaru.

Italijanski Tutomerkato prenosi da su skauti kraljevskog kluba u nedelju pratili duel Rome i Intera (2:2) na rimskom Olimpiku kako bi ih u međusobnom duelu videli, a Interov kapiten je ponovo bio strelac gola.

Real neko vreme pokušava da dođe do Ikardija, možda je letos bio najbliži, ali do 15. jula nije iskoristio opciju da ga dovede za 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << miliona evra, dok je Grk iz Rome mnogo pristupačniji sa izlaznom klauzulom od 36 miliona.

Sada ostaje pitanje da li će Real sačekati leto i novu priliku za argentinskog fudbalera (drugi deo jula 2019. klauzula 110 miliona) ili će već na zimu opet da pokuša.

Jedno je sigurno, prvaku Evrope je potrebna "sveža krv" nakon tri vezana trofeja Lige šampiona i novi vođa napada posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Real želi Ikardija i Manolasa, Argentinac se pokazao pred skautima

Izvor: B92, 06.Dec.2018

Napadač Intera Mauro Ikardi i defanzivac Rome Kostas Manolas nalaze se na listi zelja Real Madrida za transfer u januaru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.