Real Madrid u žalosti zbog smrti Miljana Miljanića

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid u žalosti zbog smrti Miljana Miljanića

Odlazak legende našeg fudbala Miljana Miljanića odjeknula je širom planete, a madridski Real je posebnu pažnju posvetio svom nekadašnjem strategu.

"Real Madrid je u žalosti zbog smrti balkanskog trenera koji je naš klub vodio od 1974. do 1977", navodi se na početku saopštenja Madriđana u kome dalje stoji:

"Miljan Miljanić je, u 82. godini, preminuo posle duge bolesti. Srbin je trenirao Real od 1974. do 1977. i tom periodu osvojio dve titule i jedan Kup, a već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prvoj sezoni na klupi 'belih’ osvojio je duplu krunu. Radio je još u Crvenoj zvezdi i Valensiji, a bio je selektor Jugoslavije i predsednik Fudbalskog saveza u svojoj zemlji.

Real Madrid se saoseća sa familijom kojoj izražava saučešće zbog smrti trenera koji je ostavio veliki svetli trag u klubu, i kao čovek i kao stručnjak”, navodi se u saopštenju madridskog kluba.

Povezane vesti: Preminuo Miljan Miljanić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.