Ratnici nastavljaju da melju, Tanderi strahuje zbog povrede Vestbruka

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratnici nastavljaju da "melju", Tanderi strahuje zbog povrede Vestbruka

Košarkaši Golden Stejta nastavili su sjajan start nove sezone i ostvarili 10. trijumf u 11. utakmici.

Voriorsi su odigrali koliko im je bilo potrebno protiv Memfis Grizlisa i na kraju slavili rezultatom 117:101.

Gosti su u "Orakl areni" dobro počeli utakmicu i držali priključak sa aktuelnim šampionom, ali je domaćin pojačao u trećoj deonici koju je dobio rezultatom 34:15 i rešio pitanje pobednika.

Najbolji kod "Ratnika" bio je Klej Tompson sa 27 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pet manje dodao je Kevin Durent, dok se Stef Kari zaustavio na 19.

Na drugoj strani nije bilo previše raspoloženih igrača – Deron Bruks postigao 18 poena, a po 15 su dodali Šelvin Mak i Džeren Džekson.

Protekle noći u NBA ligi odigrano je nekoliko sjajnih dramatičnih utakmica, poput pobeda Majamija i Čikaga posle produžetaka, ali su i one delimično ostale u senci povrede Rasela Vestbruka u pobedi Oklahome nad Nju Orleansom sa 122:116.

Vestbruk je povredio skočni zglob leve noge pošto je prilikom doskoka nagazio na stopalo Entonija Dejvisa i sa terena izašao hramljući i sa bolnom grimasom na licu, pa se sumnja da je povreda ipak teže prirode.

Ras je do tog trenutka postigao 17 poena, uz 7 skokova i 9 asistencija za 25 minuta na parketu.

Tander su do pobede predvodili Pol Džordž sa 23 poena i Denis Šreder sa jedanim poemom manje.

U poraženom timu najefikasniji je bio Džulijus Rendl sa 26 poena, dok su dabl-dablove ostvarili Džru Holidej (22p i 14sk) i Nikola Mirotić sa po 16 poena i skokova.

Odličnom poslednjom četvrtinom Hjuston je uspeo da napravi preokret i savlada Indijanu Pejsers sa 98:94.

Domaćin je uspeo da nadoknadi minus iz prve četvrtine, onda dobije sledeće dve i dođe na +6 pred poslednjih 12 minuta. Međutim, Džejms Harden i drugovi su se konsolidovali i uspeli da upišu četvrti trijumf u sezoni.

Harden je duel završio sa 28 poena i dodao je 4 skoka i 6 asistencija, a Klint Kapela je sa 18 poena i 10 skokova upisao dabl-dabl.

Indijanu je predvodio Viktor Oladipo sa 28 poena i 6 skokova. Bojan Bogdanović je za pola sata na parketu postigao 11 poena uz 4 skoka i po 2 asistencije i ukradene lopte.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EK: Štimac uništio Zenit i zakomplikovao stvari Partizanu

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018

Na otvaranju šeste runde Evrokupa, Turk Telekom je ugostio Zenit iz Sankt Petersburga...U okviru grupe C, Turk Telekom je pred svojom publikom u Ankari savladao Zenit rezultatom 81:75...Domaći tim je bolji otvorio meč, stekli su ranu prednost, koju su zadržali do kraja prve deonice (17:13)...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.