Rasulo u Realu: Fudbaleri ne veruju Murinju, misle da je njegova taktika pročitana!

Izvor: Blic, 17.Sep.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasulo u Realu: Fudbaleri ne veruju Murinju, misle da je njegova taktika pročitana!

Situacija u svlačionici Reala je ozbiljno uzdrmana, Madriđani već posle četiri kola zaostaju za Barselonom i španski mediji prenose da su igrači aktuelnog španskog prvaka već digli ruke od titule.

Šta je Murinjo radio tokom pripremnog perioda zna samo on i njegovi igrači, ali da nešto mnogo ne valja među "kraljevićima", jasno je i pticama na grani.

Real je već ispunio "kvotu" za poraze, pošto ih je za celu prošlu sezonu imao samo dva, koliko ih ima i sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle četiri odigrane utakmice. Mediji na Pirinejima su izračunali i da Madriđani nikada nisu osvojili titulu kada su imali osam bodova zaostatka za nekim klubom.

To kao da su čuli i sami igrali Reala, pošto su i oni očito digli ruke od ideje da mogu da odbrane naslov najboljeg u Primeri.

Sve je počelo Ronaldovim nezadovoljstvom, da li platom, da li statusom u klubu i tome što nema podršku saigračima, nije ni važno, ali je izgleda puklo i na relaciji trener - fudbaleri.

Murinjo je samo dan posle poraza od Sevilje rekao da nema tim, da njegovi izabranici nisu fokusirani na fudbal i da bi čak sedmoricu zamenio da je mogao, a oni mu nisu ostali dužni. Reporter "El Paisa" Dijego Tores ispričao je za Radio Katalunju da su igrači izgubili poverenje u "Specijalnog".

"Igrali su postali veoma pesimistični. Veruju da je šampionska trka praktično izgubljena, kao i da Murinjo neće dočekati kraj sezone na klupi. Oni misle da je nemoguće pod njegovim vođstvom da odbrane titulu, jer su rivali skroz pročitali igru koju Portugalac forsira i da ni za koga ne predstavlja više iznenađenje", ispričao je Tores.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rasulo u Realu: Igrači ne veruju Murinju, misle da je njegova taktika pročitana!

Izvor: Blic, 17.Sep.2012

Situacija u svlačionici Reala je ozbiljno uzdrmana, Madriđani već posle četiri kola zaostaju za Barselonom osam bodova i španski mediji prenose da su igrači aktuelnog španskog prvaka već digli ruke od titule. Razlog leži i u tome što su izgubili poverenje u trenera Žozea Murinja...Šta je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.