Rasulo u Napoliju, igrači angažovali obezbeđenje

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasulo u Napoliju, igrači angažovali obezbeđenje

Situacija u fudbalskom klubu Napoli ne prestaje da bude napeta, pošto se igrači italijanskog kluba nakon sukoba sa predsednikom Aureliom De Laurentisom nalaze u strahu od napada navijača, zbog čega su pojedinci angažovali lično obezbeđenje, prenose italijanski mediji.
Užarena atmosfera stvorena je nakon što su fudbaleri Napolija odbili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naredbu predsednika kluba da ostanu u karantinu nakon loših rezultata.

Na meti vandala ove nedelje bili su Pjotr Zjelinski i Alan. Brazilcu su navijači upali u dom, vikali i oštetili inventar.
Zbog toga je, kako piše Korijere delo Sport, Kalidu Kulibali zaposlio telohranitelje kako bi čuvali porodicu i njega sve vreme.
Žena Lorenca Insinjea, koji je pod udarom da mu se oduzme kapitenska traka jer je takođe bio jedan od predvodnika u sukobu sa De Laurentisom, napustila je grad zbog novonastale situacije.
Totalni haos vlada u klubu iz Napulja i neće se skoro smiriti jer je De Laurentis spremio kaznu za igrače oduzimanjem 25 odsto od plate.
U celu priču upleteni su navijači Napolija, poznati i po tome što su već nekoliko puta pljačkali "svoje" fudbalere poput Edinsona Kavanija, Mareka Hamšika, Ezekijela Lavecija, Arkadijuša Milika...

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kao "Gomora" - Žene fudbalera Napolija beže iz grada!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019

Posle tri napada kod kojih su dešavanja u klubu samo izgovor za pljačku, fudbaleri u strahu za porodice....Situacija u Napulju se nije smirila, makar kada su navijači u pitanju. Ili je to samo izgovor za pljačku, kao što veruje policija. Naime, u samo tri dana na meti su bili Alan i Zjelinski, ovaj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.