Kao Gomora - Žene fudbalera Napolija beže iz grada!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao "Gomora" - Žene fudbalera Napolija beže iz grada!

Posle tri napada kod kojih su dešavanja u klubu samo izgovor za pljačku, fudbaleri u strahu za porodice...

Situacija u Napulju se nije smirila, makar kada su navijači u pitanju. Ili je to samo izgovor za pljačku, kao što veruje policija. Naime, u samo tri dana na meti su bili Alan i Zjelinski, ovaj prvi je označen kao kolovođa pobune, a uvredio je i Eda DeLaurentisa predsednikovog sina.

Naime, on je bio u kući sa suprugom Tajs kada su im upali pljačkaši, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga, porodica Alan se pokupila i završila u hotelu.

Zjelinskom je ukraden auto, on nije želeo da ostavi devojku u Napulju, ona je sa njim otputovala u Poljsku, biće u domovini dok Pjotr bude bio sa nacionalnom selekcijom.

Porodicu je na sigurno sklonio i Insinje, kapiten je na udaru, boji se za bezbednost, supruga Đeni i deca će biti sa obezbeđenjem kod njenih roditelja, dok kapiten Napolitanaca bude bio sa italijanskom reprezentacijom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.