Rašović: Poštujemo Olimpijakos, ali hoćemo da se revanširamo

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Poštujemo Olimpijakos, ali hoćemo da se revanširamo

Vaterpolista Crvene zvezde Strahinja Rašović rekao je da predstojeći duel sa Olimpijakosom u Ligi šampiona dočekuje sa velikim poštovanjem prema rivalu, ali sa još većom željom za pobedom.

"Ne opterećujemo se rezultatom, već gledamo našu igru. U utakmicu ulazimo sa velikim poštovanjem prema protivniku, ali i željom za pobedom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ovo je još jedan test u nizu kojim moramo da dokažemo da posedujemo kvalitet za velike utakmice", rekao je Rašović.

Beogradski crveno-beli trenutno se nalaze na trećem mestu u B grupi sa šest osvojenih bodova i u slučaju trijumfa nad Pirejcima preuzeće drugu poziciju.

U prvom meču u Atini Olimpijakos je slavio sa 9:8.

"Očekuje nas paklena nedelja. Prvo duel sa Olimpijakosom, a potom za vikend završnica Kupa Srbije. Olimpijakos ima dobru ekipu, ali uz podršku sa tribina pobeda neće izostati", poručio je Viktor Rašović.

Zvezda će protiv Olimpijakosa biti jača za oporavljenog Nikolu Rađena, dok je pod znakom pitanja nastup Duška Pijetlovića.

Utakmica sedmog kola B grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se u sredu od 17 sati na bazenu Tašmajdan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.