Ranjeni dečak sa Kosova i Metohije gost Crvene zvezde na meču sa Vojvodinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 14:43

Ranjeni dečak sa Kosova i Metohije gost Crvene zvezde na meču sa Vojvodinom

Lep gest crveno-belih.

Dečak sa Kosova i Metohije Stefan Stojanović, koji je na Badnji dan ranjen nadomak Štrpca, zajedno sa porodicom biće gost FK Crvena zvezda na sutrašnjoj utakmici protiv Vojvodine.

Stefan ima 11 godina, veliki je zvezdaš i zajedno sa navijačima crveno-belih oprostiće se od legendarnog Siniše Mihajlovića, u čiju čast se igra utakmica. Mihajlović je upravo iz Vojvodine stigao u Zvezdu u decembru 1990. godine, a kasnije bio deo šampionskog tima u Bariju i Tokiju.

Utakmica između Zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 16 sati, a ulaz je besplatan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak sa Kosova Zvezdin gost na utakmici sa Vojvodinom

Izvor: B92, 03.Feb.2023

Dečak sa Kosova Stefan Stojanović, koji je na Badnji dan ranjen nadomak Štrpca, zajedno sa porodicom biće gost FK Crvena zvezda na utakmici protiv Vojvodine...Stefan ima 11 godina, veliki je zvezdaš i zajedno sa navijačima crveno-belih oprostiće se od legendarnog Siniše Mihajlovića, u čiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.