Ranijeri neće zvučna imena, kupuje u Seriji B!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri neće "zvučna imena", kupuje u Seriji B!

Eto zašto je Lester mnogima postao simpatičan...

Premijer liga je najbogatija, a za tim koji je šampion Engleske očekuje se da "pliva u novcu". Klaudio Ranijeri to, međutim, ne želi!

Trener Lestera već je najavio da tokom leta neće dovoditi zvučna pojačanja, već mu je prvi cilj da zadrži aktuelnu ekipu. Naravno, osveženje igračkog kadra je potrebno, ali je Italijan jasan u odluci da to ne budu neke od zvezda evropskog fudbala, iako je verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mnogo onih koji bi sada rado došli na King Pauer stadion.

Jedan od srećkovića mogao bi da bude 26-godišnji italijanski napadač, Đanluka Lapadula. Ne zvuči vam poznato? Možda zato što igra u Seriji B.

Lapadula je član Peskare, sa kojom će, kako stvari stoje, igrati plej-of za mesto u Seriji A. U 37 ligaških utakmica ove sezone postigao je čak 24 pogotka, od čega šest u poslednjih šest utakmica.

"Imao sam poziv Klaudija Ranijera pre izvesnog vremena, pre nego što je Lester i zvanično postao prvak. Bio je to neformalan razgovor, u kojem mi je priznao da prati našeg napadača i da se veoma interesuje za njega. Ništa zvanično, samo je pomenuo...", otkrio je predsednik Peskare, Danijele Sebastijani, italijanskim medijima, koji pišu da Lapadulu žele i Napoli i Juventus.

Ranijeri je već pokazao da je majstor da "iskopa" igrača u nižim ligama, tako da je vrlo moguće da je njegov novi projekat napadač rođen 7. februara 1990. u Torinu, koji je svojevremeno bio član Parme, ali je odigrao samo jednu sezonu za mladi tim, a potom se selio po pozajmicama sve dok prošlog leta nije došao u Peskaru kao slobodan igrač, pošto je Parma bankrotirala...



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.