Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 15:54

Ramos šokirao Maldinija, tražio Milanu 20.000.000 za potpis i 15.000.000 za platu

"Trenutno ne zna gde se nalazi", navodno je odbrusio tehnički direktor Rosonera

Iako mu je 35 godina, a u karijeri je osvojio sve što je mogao, Serhio Ramos želi još jedan jak ugovor. Zbog toga se i razišao sa Real Madridom, jer nisu uspeli da se dogovore oko produžetka saradnje, a kako stvari stoje, najbliži da mu ispuni zahteve je Pari Sen Žermen.

U međuvremenu, iz Italije i Španije stiže informacija da se za trofejnog defanzivca interesovao i Milan, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << međutim, brzo je i odustao.

Naime, po informacijama do kojih je došla TV emisija Čiringito, Serhiov brati i zastupnik, Rene Ramossastao se sa tehiničkim direktorom Rosonera Paolom Maldinijem i izneo mu uslove: 20.000.000 evra za potpis i 15.000.000 evra godišnja plata.

Navodni odgovor nekadašnjeg fudbalera bio je prilično jasan.

"Ramos trenutno ne zna gde se nalazi", odbrusio je zaprepašćeni Maldini.

Pomenute cifre potvrdila je italijanska Gazeta, uz dopunu da je Milan bio spreman da ponudi dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka, a s platom 8.000.000 evra po sezoni.

Hoće li naći zajednički jezik sa Pari Sen Žermenom, saznaćemo uskoro....Navodno su u Parizu spremni da mu izbroje željeni novac za platu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.