Rajola našao nemoguće rešenje za Pogbu, pita se Junajted!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola našao "nemoguće" rešenje za Pogbu, pita se Junajted!

U stvari, to je jedina opcija koju bi Francuz prihvatio, mada je malo verovatna...

I dalje se spekuliše sa odlaskom Pola Pogbe iz Junajteda, ali to je gotovo nemoguća misija.

On ne krije da ne razmišlja o transferu, ali sa druge strane jedini predlog koji ga intrigira je Juventus.

Rajola pokušava da nađe dogovor koji bi podrazumevao isplatu Pogbe kroz dve rate, uz prethodnu jednogodišnju pozajmicu.

Drugim rečima, Juventus bi platio oko 140 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miliona evra u naredne tri godine "Đavolima", a Pogba bi pristao da smanji platu.

Italijanski mediji spekulišu da bi na taj način transfer bio moguć, pogotovo što klub ima nameru da proda Dibalu, ako stigne prava ponuda.

No, i pored Rajoline inicijative, mnogo toga bi moralo da se poklopi, čini se da od povratka Pogbe nema ništa, iako će Juventus bez obzira na ishod sezone sprovesti generalku u veznom redu gde je, kako stvari stoje, sigurni su jedino Miralem Pjanić i Matuidi.

U klub bi trebalo da stigne Emre Džan, ali to nije sigurno, videćemo šta će biti sa Kedirom, dok Markisio i Sturaro po svemu sudeći odlaze.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.