Juve želi da vrati Pogbu

Izvor: RTS, 26.Apr.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve želi da vrati Pogbu

Šampion Italije Juventus želi da vrati francuskog fudbalera Pola Pogbu iz Mančester junajteda u sledećem prelaznom roku.
Pogba je leta 2016. godine prešao na Old Traford za tada rekordnih 105 miliona evra, ali bi zbog navodnih nesuglasica sa menadžerom Žozeom Murinjom mogao ponovo da obuče dres Juventusa, piše Tutosport >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << .

Junajted je spreman za pregovore, čak je i ispostavio cenu od 160 miliona evra za transfer, ali bi Juventus voleo prvo da Pogbu dovede na pozajmicu.
Interesovanje za Pogbu je pokazao i Pari Sen Žermen, ali će prethodno morati da vidi kako je moguće da zatvori transfer, zbog finansijskog-fer pleja.
Pogba je karijeru počeo u Junajtedu, ali se dokazao u Juventusu odličnim partijama i za četiri sezone postao jedan od najboljih veznih fudbalera sveta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajola našao "nemoguće" rešenje za Pogbu, pita se Junajted!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018

U stvari, to je jedina opcija koju bi Francuz prihvatio, mada je malo verovatna....I dalje se spekuliše sa odlaskom Pola Pogbe iz Junajteda, ali to je gotovo nemoguća misija...On ne krije da ne razmišlja o transferu, ali sa druge strane jedini predlog koji ga intrigira je Juventus...Rajola pokušava...

Nastavak na Sportske.net...

Junajted i Barsa u klinču zbog Francuza

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018

Dva giganta evropskog fudbala su bacila oko na istog igrača i vodiće borbu za njegov poptis ovog leta, pišu ostrvski mediji.Dva giganta evropskog fudbala su bacila oko na istog igrača i vodiće borbu za njegov poptis ovog leta, pišu ostrvski mediji...Meta Mančester junajteda i Barselone je defanzivac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.