Rajković četiri puta kapitulirao, ali i izveo odbranu o kojoj se priča VIDEO

Izvor: B92, 02.Feb.2024, 23:56

Rajković četiri puta kapitulirao, ali i izveo odbranu o kojoj se priča VIDEO

Fudbaleri Atletik Bilbaoa rutinski su savladali Majorku 4:0 u 23. kolu LaLige i nastavili da "dišu za vratom" Barseloni i Atletiko Madridu.

Na golu gostiju stajao je Predrag Rajković koji nije mogao previše da učini kod golova domaćih ali je i sprečio ubedljiviji poraz svog tima.

Srpski reprezentativac je u 32. minutu na sjajan način sprečio Guruzetu da već tada donese Baskijcima vođstvo od 3:0.

Precizno je u toj situaciji Guruzeta gađao glavom u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donji ćošak Rajkovićevog gola koji je fenomenalnom paradom sprečio "već viđeni" gol domaćih.

Rajković je do tog momenta već dva puta vadio loptu iz mreže - oba puta posle pogodaka Berčičea.

U drugom poluvremenu, Bilbao je još dva puta pronalazio cilj.

Ono što je propustio u 32. minutu Guruzeta je nadoknadio pola sata kasnije - tada je uspeo da savlada Rajkovića i da donese ubedljivih 3:0 za svoj tim.

Konačno, u smiraj meča, u strelce se upisao i Muniain, pečatirao je pobedu i dotukao slabašne ostrvljane u čijim redovima nije bilo Matije Nastasića (klupa) i tek pristiglog Nemanje Radonjića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.