Radvansku nije poremetila izazovna tetovaža Pliskove, Maša lako sa Pironkovom

Izvor: Blic, 28.Maj.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radvansku nije poremetila izazovna tetovaža Pliskove, Maša lako sa Pironkovom

Ovogodišnji Rolan Garos koban je po favorite, ali su se Agnješka Radvanska i Marija Šarapova dobre snašle u tim ulogama i prošle u treće kolo.

Poljakinji se žurilo u večernjem terminu da završi susret pre mraka, pa je za 78 minuta preslišala Pliskovu, koja je pažnju pariske publike više privlačila izazovnom tetovažnom na levoj nozi nego dobrim udarcima.

U oba seta je viđeno po tri brejka, ali je Radvanka napravila po dva u svakom za trijumf od 6:3, 6:4 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i duel sa Hrvaticom Ajlom Tomljanović, koja je bila bolja od Elene Vesnine sa 7:6 (6), 6:2.

Ni Šarapova se nije dugo zadržala na šljaci u Bulonjskoj šumi, tek nešto duže od Radvanske, jer je 94 minuta bilo potrebno da slomi otpor Cvetane Pironkove - 7:5, 6:2.

Bugarska teniserka je na samom startu napravila brejk i diktirala ritam u prvom setu, da bi Maša najpre na servis rivalke izjednačila na 4:4, a onda istim receptom načinila korak ka pobedi.

U drugom je viđena drugačija slika, jer je lepa Ruskinja bila ta koja je kontrolisala tempo i od 2:2 vezala četiri gema, uz dva brejka za treće kolo, u kom čeka pobednicu meča Nikolesku - Oramaečea.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.