Raduljica o Amerima: Isfolirani su igrači, poneli su se loše prema nama

Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2014, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica o Amerima: Isfolirani su igrači, poneli su se loše prema nama

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA)

Prvi centar srpske reprezentacije i jedan od najboljih teškaša na Mundobasketu Miroslav Raduljica bio je razočaran činjenicom da je SAD slavio ubedljivo. Ali bio je izuzetno ponosan na uspeh svojih saigrača, naravno i svoj.

"Žao mi je što smo izgubili s ovolikom razlikom. Nismo izgubili onaj duh koji smo imali. Šteta stvarno, jer nije trebalo da izgubimo ovoliko. Ipak, srećan sam što smo osvojili srebro, medalju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posvećujemo Srđanu Sariću. Ovo je veliki uspeh i ostaje samo da se radujemo", reči su Raduljice.

Sa tribina igra Amera izgledala je zastrašujuće, kako je bilo na terenu?

"Ja nisam osetio da je bilo toliko zastrašujuće. Mogli smo svi na početku da odigramo bolje, da zaustavimo te ludačke trojke, ali to je bila njihova igra, mi nismo dobro odgovorili na to i eto. Ovo finale mi neće ostati u lošem sećanju, i pored ovakvog rezultata. Voleo bih samo da smo ih malo više namučili", dodao je Raduljica, a zatim prokomentarisao suđenje i ponašanje igrača Amerike:

"Nije mi se svidelo to što su se poneli na loš način u pojedinim situacijama, baš su isfolirani igrači. Šta ja sad da komentarišem o suđenju, ja sam dobio tehničku zato što sam iskomentarisao suđenje i ne bih da sad dobijemo neku novčanu kaznu".

(FOTO: Fiba.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Raduljica: Amerikanci su se poneli loše u nekim situacijama

Izvor: HotSport.rs, 15.Sep.2014

Startni centar naše košarkaške reprezentacije Miroslav Raduljica otkrio je posle utakmice sa SAD da je prezadovoljan učinjenim na Mundobasketu, ali je izrazio žal zbog ubedljivog poraza u finalu.. FOTO: STARSSPORT.. - Nije trebalo da izgubimo ovoliko i žao mi je zbog toga, ali ovo je veliki uspeh...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.