Raduljica: Nervirali smo Amere! Kad krenemo da vrtimo naše stvari - prelepo je gledati nas

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Nervirali smo Amere! Kad krenemo da vrtimo naše stvari - prelepo je gledati nas

"Čini mi se i da oni malo potcenjivački ulaze u utakmice sa nama. Ne bih smeo da tvrdim da ne ispadne da sam rekao nešto loše, ali imam takav utisak i mislim da su se baš zbog toga malo iznervirali", rekao je srpski centar

Devet i po! To je ocena za sve što su igrači Srbije prikazali u svojevrsnoj reprizi finala Svetskog kupa i duelu protiv Sjedinjenih Američkih Država prethodne noći. Jer, da je bila čista desetka danas bismo pisali o fantastičnoj pobedi srpskih asova. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Dok se utisci i dalje slažu Orlovi su dobili injekciju sa velikom dozom samopouzdanja i energije, a Miroslav Raduljica jasno tvrdi da je Srbija pokazala da može da se nosi sa Drim timom.

"Malo smo se zagrejali posle lošijeg početka, pokazali smo da možemo da igramo sa njima. Opet jedna lopta, mislim da imamo kvalitet, ne zato što su ovo NBA igrači, nego mi kao tim gledamo samo sebe. Idemo dalje, zaboravićemo ovu utakmicu, ali nam ona daje nadu da možemo da igramo sa svakim", poručio je Raduljica u izjavi za Sportsku centralu.

Orlovi, budite ponosni! Samo jedan sastav bio je bliži skalpu Drim tima u protekloj deceniji!

Ipak, novi centar Armanija iz Milana otišao je i korak dalje u analizi susreta sa moćnim Amerikancima. Akcenat je bio na odličnoj srpskoj igri, pošto je Amere u pojedinim trenucima dovela do ludila

"Nervirali smo ih našom igrom. Kada krenemo da igramo i vrtimo naše stvari, prelepo je da se gleda, a mi uživamo dok igramo. Mislim da ih je iznerviralo nekoliko naših akcija, a čini mi se i da oni malo potcenjivački ulaze u utakmice sa nama. Ne bih smeo da tvrdim da ne ispadne da sam rekao nešto loše, ali imam takav utisak i mislim da su se baš zbog toga malo iznerviralo", zaključuje Raduljica, a piše Sportska centrala.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.