Raduljica: Amerikanci su se poneli loše u nekim situacijama

Izvor: HotSport.rs, 15.Sep.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Amerikanci su se poneli loše u nekim situacijama

Startni centar naše košarkaške reprezentacije Miroslav Raduljica otkrio je posle utakmice sa SAD da je prezadovoljan učinjenim na Mundobasketu, ali je izrazio žal zbog ubedljivog poraza u finalu.
FOTO: STARSSPORT

- Nije trebalo da izgubimo ovoliko i žao mi je zbog toga, ali ovo je veliki uspeh i moramo da se radujemo. Srebrnu medalju posvećujemo Srđanu Sariću, rekao je Raduljica nepsoredno po završetku meča.
Nije bio zadovoljan sada već bivši centar >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Milvokija ponašenjem NBA igrača, ali ni suđenjem.
- Poneli su se na loš način prema nama u pojedinim momentima i baš su isfolirani igrači. Nemam šta sda da komentarišem suđenje, dobio sam tehničku jer sam iskomentarisao i ne bih da sada budem i novčano kažnjen, završio je stameni centar.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

TEO NA PRAGU NBA LIGE: Šest klubova želi srpskog mađioničara!


DEJVIS KUP: Srbija ostala u Svetskoj grupi


PL: Van Gal: Di Marija može još bolje od ovoga





Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADULJICA: Amerikanci su baš isfolirani igrači, loše su se poneli prema nama

Izvor: Kurir, 15.Sep.2014

Ja nisam osetio da je bilo toliko zastrašujuće. Mogli smo svi na početku da odigramo bolje, da zaustavimo te ludačke trojke, ali to je bila njihova igra, mi nismo dobro odgovorili na to i eto, rekao je centar reprezentacije..MADRID - Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.