Radonjić ostaje u Zvezdi: Prvo titula, pa...

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ostaje u Zvezdi: Prvo titula, pa...

Nestašni dečko srpskog fudbala Nemanja Radonjić eksplodrao je u jesenjem delu sezone u dresu Zvezde i pokazao da nije izgubio talenat koji je godinama proćardao. Dobrim igrama skrenuo je pažnju brojnih klubova. Ali, njemu se ne žuri.

- Postoji interesovanje za mene, ali ne znam o čemu se radi i stvarno ne razmišljam o tome. Glavom sam u Crvenoj zvezdi. Naravno da svakome prija kada ga traži neki dobar klub, ali ostajem ovde makar dok ne vratimo titulu gde i pripada - rekao je Radonjić za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saj kluba.

Pvi test za crveno-bele u nastavku sezone je polovinom februara kada na praznu Marakanu stiže CSKA u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

- Bliže se utakmice protiv CSKA, euforija se polako javlja jer utakmice koje slede biće velike za sve nas. Mislim da možemo da se nadigravamo sa Rusima, verujem u svoje drugare i sebe, već smo pokazali kvalitet u Evropi. U Srbiji smo najbolja ekipa i zasluženo smo prvi na tabeli. Imamo veoma lepu atmosferu unutar svlačionice. Dugo se poznajemo i navijamo za Zvezdu, mislim da je to mnogo važno u građenju timskog duha. Pomažemo jedni drugima i ponašamo se kao prema članovima porodice, i to je nešto što će ostati iza nas - istaklo je vihorno krilo lidera Super lige.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.