Gotov transfer, Voždovac predstavio pojačanje iz Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotov transfer, Voždovac predstavio pojačanje iz Zvezde!

Voždovac je ojačao svoju odbranu pridošlicom iz Crvene zvezde.

Bivši komandant odbrane omladinske reprezentacije Srbije i momak koji je vodio bitku sa Kilijanom Mbapeom u Kragujevcu u kvalifikacionoj utakmici protiv Francuske, Miloš Stojanović, novo je pojačanje Voždovca.

On je danas postao novi član ovog kluba, pošto nije uspeo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbori za mesto u Crvenoj zvezdi i biće na pozajmici do kraja ove sezone.

"Čast mi je što sam došao u Voždovac. Pri prvom koraku sam video o kolikoj profesionalnosti se radi i kolika je veličina kluba.







Ipak, teren je jedino merilo i na meni je da se dokažem stručnom štabu i izborim mesto u startnih jedanaest", rekao je 21-godišnji Stojanović.

Inače, Stojanović je dete Crvene zvezde, a do sada je nastupao za Kolubaru, Bežaniju i Sinđelić gde je bio na pozajmicama.

Da vas podsetimo da Crvena zvezda i Voždovac imaju dobru saradnju, ove sezone je Andrija Luković jedan od najboljih fudbalera Voždovca, a takođe je na pozajmici u tom klubu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miloš Stojanović novo pojačanje Voždovca

Izvor: Beta OMS, 23.Jan.2018

Novi član fudbalskog kluba Voždovac je Miloš Stojanović, saopšteno je danas na sajtu tog kluba.Stojanović je na promociji u klubu izneo prve impresije."Čast mi je što sam došao u Voždovac. Pri prvom koraku sam video o kolikoj profesionalnosti se radi i kolika je veličina kluba. Ipak, teren...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.