Radonjić ostaje trener Crvene zvezde

Izvor: Blic, 26.Jun.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ostaje trener Crvene zvezde

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić predvodiće ekipu vicešampiona Srbije i sledeće sezone, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).

Crnogorski stručnjak dobio je poverenje uprave kluba u sezoni u kojoj je Zvezda osvojila nacionalni Kup Radivoja Koraća.

Crveno-beli su nedavno u finalu Superlige izgubile od Partizana sa 3:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u seriji, dok su u Evroligi ispali u prvoj fazi, a kasnije su stigli do polufinala Evrokupa.

Zvezda će, uprkos porazu od Cibone u polufinalu Jadranske lige, sledeće sezone ipak igrati Evroligu, jer se zagrebački klub u medjuvremenu povukao zbog velikih finansijskih problema.

Radonjić je u Zvezdu došao u proleće prošle godine, kada je na klupi zamenio Vladu Vukoičića.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić ostaje trener Crvene zvezde

Izvor: Press, 26.Jun.2014

Crnogorski stručnjak dobio je poverenje uprave kluba u sezoni u kojoj je Zvezda osvojila nacionalni Kup Radivoja Koraća... Crveno-beli su nedavno u finalu Superlige izgubile od Partizana sa 3:1 u seriji, dok su u Evroligi ispali u prvoj fazi, a kasnije su stigli do polufinala Evrokupa.. . Zvezda...

Nastavak na Press...

Radonjić ostaje trener

Izvor: Akter, 27.Jun.2014, 23:00

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ostaće na tom mestu i sledeće sezone, odlučila je danas Skupština crveno-belih

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.