Džentlmen iz Slovenije: Pečnik neće da ide besplatno, želi da i Zvezda zaradi

Izvor: Blic, 27.Jun.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džentlmen iz Slovenije: Pečnik neće da ide besplatno, želi da i Zvezda zaradi

Nejc Pečnik je vrlo brzo zadobio poverenje pristalica Crvene zvezde zbog svojih nastupa u crveno-belom dresu i ponašanju kako na terenu, tako i van njega, a poslednji potez koji je povukao naročito će oduševiti sve kojima je drag klub sa Marakane.

Pečniku, kao i mnogim drugim fudbalerima, Zvezda duguje novac i on je mogao da tuži klub zbog toga, da poput Dragana Mrđe oprosti dug i dobije papire za odlazak u novu sredinu, ali se odlučio na nešto neobično: da omogući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crveno-belima da od njegovog transfera zarade.

"Razgovarao sam sam upravom o mom statusu i dogovorio sam se sa čelnicima da mi u narednih deset dana pronađu klub u kome ću nastaviti karijeru, a da od tog transfera i Zvezda prihoduje", rekao je Pečnik za Blicsport.rs.

Ukoliko Zvezda uspe da proda Pečnika, bar malo bi poboljšala svoju vrlo tešku finansijsku situaciju, ali ako u narednih deset dana do tog kupo-prodajnog događaja ne dođe, slovenački reprezentativac će po svoj prilici oprostiti dug crveno-belima i sam pronaći novi klub za koji će nastupati u nastavku karijere.

Pripreme Crvene zvezde su počele ovog petka, a Pečnik nije bio u obavezi da se pojavi na uvodnim treninzima, jer je kao član nacionalne selekcije Slovenije dobio produženi odmor.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pečnik želi da Zvezda zaradi na njemu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2014

U prošlosti smo mnogo puta imali prilike da vidimo da se Zvezda ponese nekorektno prema nekom od svojih igrača ali je malo ko na loš tretman odgvorio kako je to učinio Nejc Pečnik koji želi da donese zaradu crveno-belima.

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda će ipak zaraditi od Pečnika

Izvor: Press, 27.Jun.2014

Pečnik je tokom sezone pokazao i igračke i ljudske kvalitete, a danas je povukao potez zbog kojeg će ga navijači Crvene zvezde još više poštovati.. Slovenački reprezentativac, kojem se kao i svim igračima duguje mnogo novca, dogovorio se sa Zvezdanom Terzićem da ne traži sporazumni raskid...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.