Radonjić na kraju izleta u Sloveniji: Loša iskustva u Štukelju

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 17:27

Radonjić na kraju "izleta" u Sloveniji: Loša iskustva u "Štukelju"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna protiv Krke u ABA ligi.

Zvezda će gostovati Krki u zaostaloj utakmici 18. kola ABA lige, samo dva dana od pobede nad Cedevita Olimpijom u Ljubljani.

"Moramo pre svega da se dobro pripremimo i onda i igramo meč sa velikom energijom i borbenošću, svesni činjenice da smo u Novom Mestu imali dosta loših iskustava što nas dodatno upozorava pred ovaj meč", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda je neophodna pobeda kako bi se približila pol poziciji za plej-of.

"Očekuje nas još jedan meč u Sloveniji u rasponu od 48 sati, nakon Ljubljane imamo utakmicu u Novom Mestu protiv ekipe Krke kojoj je svaki meč od izuzetne važnosti. Sigurno da će izaći na teren sa velikom motivacijom da izbore opstanak u ABA ligi", kazao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović naveo je da je Krka pokazala da može dobro da igra protiv svih u regionalnom takmičenju, posebno na svom terenu.



"Nalaze se u borbi za opstanak i svaki meč im je sada jako bitan. Zbog svega moramo da odigramo maksimalno ovu utakmicu boreći se za svaku loptu i uz veliku energiju
", dodao je Simonović.

Utakmica Krka - Zvezda igraće se u utorak od 18.30 u Novom Mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVEZDA NA SLOVENAČKOJ TURNEJI Radonjić: Velika energija i borbenost neophodni za Krku

Izvor: Kurir, 19.Apr.2021

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna u utorak protiv Krke u ABA ligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.