Radonjić: Večeras sam dobro...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Večeras sam dobro...

"Sad će svi u klubu biti zadovoljni, sve je urađeno i mogu da počnu pripreme za narednu sezonu"

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić očekivano je bio raspoložen za razgovor na konferenciji za medijepu, pošto je njegov tim po treći put savladao Partizan u polufinalnoj seriji i obezbedio prolaz u veliko finale ABA lige, a samim tim i Evroligu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Čestitke igračima na pobedi u ovoj seriji. Znali smo da će Partizan od starta igrati jako. Uspeli su da naprave prednost. Uspeli smo da ih stignemo i polako gradimo rezultat. Partizan je dobar i pokazao je i karakter, do kraja se borio. Čini se da je sa naše strane to izgledalo dosta dobro, bila je dobra kontrola rezultata. Teško je igrati četiri utakmice u šest dana. Najveći rival i sa jedne i sa druge strane. Ovo je bilo specifično, psihološki teško, doneće jedan novi status kod svih nas, mora brzo da se odreaguje. Moramo da se odmorimo dan-dva, a onda krećemo u pripremu za finale. Sad će svi u klubu biti zadovoljni, sve je urađeno i mogu da počnu pripreme za narednu sezonu. Ali moramo da spustimo loptu, nastavimo da radimo i da osvojimo prvo ovaj trofej ABA lige, a onda i domaće prvenstvo".

Vaš tim menadžer nije baš bezazleno prošao na kraju utakmice, šta se dešavalo kod svlačionice?

"Pre svega želim da pričam o onome što se dešavalo na terenu. Nisam video nijednu od tih situacija, Nešu sam malo zakačio i video da se nešto desilo. Ja sam bio sa igračima u svlačionici, ne mogu da komentarišem nešto što nisam video".

Kako se osećate posle svega, olakšanje?

"Ja sam nosio pritisak. Očigledno da sam večeras jako dobro... Ovo je situacija koja je mnogo lakša nego što je bilo ranije. Pretpostavljam da će večeras biti manje negativnih komentara. To što je bilo naporno ne znači da se odnos prema poslu menja, to je ljubav, nije samo posao. Najviše bih voleo da nam naredni rival bude Budućnost".

(foto: starsport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.