Radonjić: Slobodna bacanja i kontrola skoka ključni za finale

Izvor: Blic, 22.Feb.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Slobodna bacanja i kontrola skoka ključni za finale

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da su odlično izvođenje slobodnih bacanja i kontrola skoka presudili u pobedi nad Partizanom (76:67) u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Uvek je velika stvar pobediti Partizan. Čeka nas još jedan meč i uz ovakve navijače treba da savladamo Megu i odbranimo Kup. Mogli smo i ranije da rešimo derbi, ali smo kontrolisali rezultat kada je bilo bitno. Napravili smo prednost koja nas je odvela u finale, a ključno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo što smo dobro šutirali slobodna bacanja i kontrolisali skok", rekao je Radonjić.

Zvezda će imati priliku da treći put uzastopno osvoji "Žućkovu levicu" pošto će u reprizi prošlogodišnjeg finala igrati u finalu sa Mega Leksom u nedelju od 17 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radonjić: Uvek je velika stvar kada se pobedi Partizan

Izvor: Sportal.rs, 22.Feb.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Partizanom u polufinalu Kupa Radivoja Koraća da uvek ima zadovoljstva kada se pobede crno-beli, ali je istakao da njegovu ekipu čeka još jedna utakmica do osvajanja trofeja u Kupu Radivoja Koraća...- Savladali smo Partizan...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.