Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 23:55

Radonjić: Ostali smo mirni, svesni smo naredne utakmice

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da su crveno-beli zadovoljni drugom pobedom protiv Partizana u finalu ABA lige.
Crvena zvezda je večeras slavila sa 85:81 i povela 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.

"Kao što sam rekao odmah posle prve utakmice a i juče - kakav nas meč očekuje, obistinilo se apsolutno. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan je bio večeras drugačiji nego na prvoj utakmici. Bez obzira što smo imali vođstvo na samom startu, znali smo da će biti teško", rekao je Radonjić.
"Tokom meča smo imali određene situacije kada smo mogli bolje da reagujemo, da dobre stvari iz odbrane valorizujemo kroz pametniji napad, ali objektivno nije to bilo nimalo lako protiv dobrog Partizana."
Ušli smo u poslednju četvrtinu, oni su stizali, ali mi smo dobro odreagovali i ostali mirni. Našli smo dobra rešenja i došli do 2:0 što nam je i bila želja", rekao je Radonjić.
Naredni meč je na programu u sredu, a domaćin će biti Partizan.
"Potpuno smo svesni da će navijači Partizana dati svom timu veliku podršku da nas savlada", dodao je trener Crvene zvezde.
Radonjić nije želeo da komentariše incident na kraju utakmice.
"Nisam video o čemu se radi. Dao sam sve od sebe i tokom meča i na kraju, da se te stvari privedu kraju. Ali nisam potpuno upoznat, pa ne bih da komentarišem", istakao je Radonjić.

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.