Radonjić: Koncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita; Trener Cibone: Najteže moguće gostovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2021, 14:30

Radonjić: Koncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita; Trener Cibone: Najteže moguće gostovanje

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim mora da odigra koncentrisano da bi opravdao ulogu favorita u duelu protiv Cibone u ABA ligi.

Crveno-beli sutra od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju tim iz Zagreba, u 10. kolu regionalnog takmičenja.

"Nakon utakmice sa ekipom Zenita, okrećemo se obavezama u ABA ligi i sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i koncentrisanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Ekipa Crvene zvezde ima skor 8-1, dok je Cibona na učinku 6-4, a košarkaš Dejan Davidovac maksimalno poštuje sutrašnjeg rivala.

"Nećemo imati previše vremena za pripremu ove utakmice, u Beograd smo stigli tek u subotu u večernjim časovima. Naredni rival ekipa Cibone zaslužuje maksimalan respekt, mlada i ambiciozna ekipa, koja mnogo trči i koja može da napravi problem svakom rivalu. Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i črstom igrom. Želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje", rekao je Davidovac.

Trener Cibone pred Zvezdu: Najteže moguće gostovanje

Trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović rekao je da njegov tim očekuje teško gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

"Očekuje nas najteže moguće gostovanje u malo nezgodnom trenutku. Zvezda je sjajna evroligška ekipa, odlično složena i vođena od strane Dejana Radonjića. Njihove odlične igre i pobeda protiv Zenita dovoljno govore o iskustvu i kvalitetu ekipe. Nismo imali vremena za posebne treninge i pripremu, noć nakon utakmice s Alkarom mi smo već na putu. Odradićemo sve maksimalno koliko možemo i nadam se da će moji igrači to i prikazati. Mi moramo dati sve od sebe, parirati energijom i zalaganjem i odigrati utakmicu sa što manje grešaka", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Košarkaš Cibone Lovro Gnjidić svestan je velikog izazova koji ih čeka u Beogradu.

"Nakon neugodnog poraza od Alkara idemo na teško gostovanje. Moramo skupiti glave, pripremiti se najbolje što možemo i odigrati mušku, tvrdu utakmicu. Ukoliko to sve ispoštujemo, mislim da nećemo moći da podbacimo", rekao je Gnjidić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović pred Zvezdu: Najteže moguće gostovanje

Izvor: B92, 05.Dec.2021

Trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović rekao je da njegov tim očekuje teško gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu...Košarkaši Zvezde i Cibone sastaju se sutra od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić", u okviru 10. kola ABA lige..."Očekuje nas najteže moguće gostovanje u malo nezgodnom trenutku....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.