Radonjić: Da na kraju završimo na Kalemegdanu

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: "Da na kraju završimo na Kalemegdanu"

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić kazao je da njegova ekipa ulazi u finale domaćeg prvenstva sa ciljem da osvoji još jedan trofej i sezonu završi proslavom titule na Kalemegdanu.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s otpočinju u ponedeljak poslednje borbe za treći trofej u sezoni na izmaku, a za protivnika će pomalo iznenađujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imati ekipu FMP Železnika.

"Panteri" su napravili iznenađenje u polufinalu plej-ofa, eliminisali Partizan, pa ćemo u finalu gledati reprizu iz sezone 1997/1998.

"Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica ulazimo u završni deo. Odigrali smo do sada 81 meč, i sada stigli do finala plej-ofa za koji smo još u najavi sezone rekli da nam je cilj i želja da dođemo do još jedne titule" rekao je Radonjić.

Poslednji put Zvezda i FMP igrali su za titulu pre 19 godina, s tim što sada crveno-beli ulaze u finale kao apsolutni favoriti.

"U finalu igramo protiv FMP-a, koja je napravio iznenađenje u polufinalu nad Partizanom. Naravno, upoznati smo sa kvalitetima FMP-a, ali mi želimo i nadam se da ćemo to i uraditi, da ćemo doći do ta potrebna tri trijumfa kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije" dodao je Radonjić.

Strateg crveno-belih u prvom meču neće moći da računa na Stefana Jovića, dok je Nejt Volters rovit.

"Ulazimo u utakmicu bez Stefana Jovića, ima još igrača koji su roviti poput Voltersa. Sada razmišljamo samo o tom prvom duelu. Potrebno je biti na jednom zadovoljavajućem nivo, i mislim da smo spremni za to" istakao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak je na kraju pozvao navijače da podrže ekipu u finalnoj seriji kako bi se na kraju svi zajedno još jednom okupili na Kalemegdanu na proslavi "tirplete".

"Pozivam navijače da dođu u Pionir, da osetimo onaj ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone, sećajući se mnogo situacija u Pioniru i Areni, imam veliku želju kao i svi momci da opet zajedno svi krenemo u pozitivnu priču i da je na kraju završimo na Kalemegdanu" zaključio je Radonjić.

Prva utakmica finala plej-ofa Mozzart Super lige igra se u ponedeljak, 12. juna, od 21 čas. Ulaz u halu "Aleksandar Nikolić" se neće naplaćivati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez Jovića kreće u finale

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2017

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekaće u ponedeljak ekipu FMP-a, najprijatnijeg iznenađenja ovogodišnjeg izdanja plej ofa Mozzart Superlige, u prvoj utakmici finala...Finalna serija igra se do tri pobede, prvi meč na programu je u ponedeljak u 21 sat. Drugi meč u seriji igra se u sredu u dvorani...

Nastavak na Vesti-online.com...

DEJAN RADONJIĆ: O FMP-u, povredi Jovića i dolasku Boldena

Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2017

Crvena zvezda u ponedeljak od 21 čas dočekuje FMP Železnik u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ u prvom meču finalne serije Superlige Srbije.. . Crveno-beli su veliki favorit protiv ‘bratskog kluba’. Teža stvar za FMP biće ta što je ulaz u dvoranu slobodan. To znači da će Crvena zvezda imati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.