Radonjić: Želimo novo slavlje na Kalemegdanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Želimo novo slavlje na Kalemegdanu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pozvao je navijače da pomognu ekipi u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije protiv FMP-a i na kraju ponovo zajedno slave na Kalemegdanu.

"Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica, ulazimo u završni deo. Odigrali smo do sada 81 meč i stigli do finala plej-ofa za koji smo još u najavi sezone rekli da nam je cilj i želja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da dođemo do još jedne titule. U finalu igramo protiv FMP-a, koji je napravio iznenađenje u polufinalu nad Partizanom. Naravno, upoznati smo sa kvalitetima FMP-a, ali mi želimo i nadam se da ćemo to i uraditi, da ćemo doći do tri trijumfa kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije", rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je istakao da će crveno-beli sigurno igrati bez plejmejkera Stefana Jovića.

"Ulazimo u utakmicu bez Jovića, a ima još igrača koji su roviti, poput Voltersa. Sada razmišljamo samo o tom prvom duelu. Potrebno je biti na jednom zadovoljavajućem nivou, i mislim da smo spremni za to. Pozivam navijače da dođu u Pionir, da osetimo onaj ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone... Sećajući se mnogo situacija u Pioniru i Areni, imam veliku želju kao i svi momci da opet zajedno svi krenemo u pozitivnu priču i da je na kraju završimo na Kalemegdanu.

Finalna serija igra se do tri pobede, prvi meč na programu je sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić", drugi u sredu u Železniku od 18.30, a treći u petak od 20 sati ponovo u dvorani „Aleksandar Nikolić".

Termini eventualnih narednih utakmica biće saopšteni naknadno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radonjić: Da pobedom krenemo ka Kalemegdanu

Izvor: B92, 11.Jun.2017

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa spremna za mečeve protiv FMP u finalu plej-ofa Superlige...Radonjiž je pozvao navijače da pomognu Zvezdi da pobedom započne borbu za odbranu titule..."Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.