Radonjić: Čitav turnir smo odigrali dobro

Izvor: B92, 21.Feb.2022, 00:25

Radonjić: Čitav turnir smo odigrali dobro

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je igrom svoje ekipe u finalu Kupa Radivoja Koraća, ali i generalno na čitavom turniru.

Crveno-beli su odbranili trofej pobedom nad Partizanom rezultatom 85:68.

"Odigrali smo jako dobar meč, od samog početka smo bili u oba pravca kvalitetni. Napravili smo prednost, koja nam je dala prostora da kontrolišemo situaciju na terenu. Čitav turnir smo odigrali dobro", rekao je Radonjić.

Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže da će se već od ponedeljka razmišljati o narednim obavezama.

"Razmišljam na način da smo se pripremali da dođemo dobro da igramo ovde. To smo napravili i od sutra razmišljamo o novim obavezama", dodao je Radonjić.

Zvezdu u petak od 20.00 u Atini gostuje Panatinaikosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Kontrolisali smo meč, zadovoljan sam

Izvor: RTS, 21.Feb.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je njegova ekipa potpuno zasluženo došla do pobede nad Partizanom i odbrane trofeja u Kupu Koraća. . Zvezda je ubedljivo savladala "večitog rivala" i osvojila osmi pehar Kupa Koraća u klupskoj istoriji..."Odigrali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.